Share

Eten en drinken zullen ook tijdens het komende EK Vrouwenvoetbal 2022 in Engeland heel belangrijk zijn. Op dinsdag 21 juni 2022 gaf Herbalife Nutrition op het Proximus Basecamp in Tubeke een inkijk in hoe de Belgian Red Flames dat het best kunnen aanpakken.

De Belgian Red Flames hopen tot optimale prestaties te komen met voedingspartner Herbalife! Foto – (c) Herbalife Nutrition

Gino Devriendt, al jaren verbonden aan de Koninklijke Belgische Voetbalbond, zal de Red Flames tijdens het komende EK advies geven op maat want het is belangrijk voor topsporters om de juiste voeding op het juiste moment te krijgen. Een perfecte balans van eiwitten, koolhydraten, vetten, vitamines en mineralen, zal niet alleen helpen om sterker te worden maar ook om beter te herstellen en een optimale lichaamssamenstelling te behouden om zo tot de beste prestaties te komen. Belangrijk is om het menu telkens af te stemmen op de intensiteit van de dag!

Recordinternational en Gouden Schoen Janice Cayman met een pakje Herbalife proteïne chips! Foto – (c) Herbalife Nutrition

U kan zich hierin verder verdiepen en ook kijken bij wie U hiervoor in de toekomst terechtkan via:

Website Herbalife Nutrition

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

 

 

Share