Share

Jassina Blom koos na haar doorbraak bij KAA Gent Ladies nooit de makkelijkste weg. Ze vertrok daar in 2014 immers naar Club Brugge. Toen vrouwelijk blauw-zwart stopte op het hoogste niveau koos ze voor DVC Eva’s Tienen, toen nieuw in de Super League en in de zomer van 2016 werd al heel vroeg bekend dat het technisch vaardige freestyle en straatvoetbalfenomeen naar Friesland verhuisde om er bij SC Heerenveen te gaan voetballen. Alweer een verrassende keuze!

Foto - (c) Vrouwenteam.be / MaMPIct

Foto – (c) Vrouwenteam.be / MaMPIct

Hoe het daar in de voorbereiding en bij haar competitiedebuut in de Eredivisie Vrouwen verliep kan U horen in dit uitgebreid interview. U verneemt eveneens meer over haar ambities met het oog op het EK 2017 in Nederland.

Luister naar Jassina Blom op Vrouwenteam TV:

Voor meer over Jassina Blom en SC Heerenveen:
Vrouwenteam.be

Nu vrijdag 9 september 2016 speelt Jassina Blom met SC Heerenveen op de 2de speeldag in de Nederlandse Eredivisie Vrouwen in het Kyocera Stadion tegen ADO Den Haag. De aftrap is om 19u30. SC Heerenveen won nog nooit op bezoek bij ADO Den Haag!

Share