Share

Wat in andere vrouwenvoetballanden een vanzelfsprekendheid is wordt op donderdag 16 september 2016 ook even waarheid in België. Er is een livestream voorzien voor de belangrijke EK-kwalificatieinterland van de Belgian Red Flames op bezoek bij Servië rechtstreeks vanuit het Sport Center van de Servische voetbalbond in Stara Pazova!

België, dat thuis nog de punten deelde met Servië na een gelijkspel (1-1), kan in de voorlaatste kwalificatieinterland in deze campagne een nieuwe stap zetten richting EK 2017 in Nederland en allereerste deelname ooit aan groot tornooi! Zekerheid daarover krijgt het ten vroegste na de EK-kwalificatiewedstrijden van vrijdag 16 september 2016!

Dit is de stand in groep 7 vooraf:
1. Engeland 6-16 (25-1);
2. België 6-14 (24-2);
3. Bosnië-Herzegovina 7-9 (6-13);
4. Servië 6-7 (5-16);
5. Estland 7-0 (0-28).

Engeland is al zeker van kwalificatie voor het EK, de 6 beste tweedes zijn ook rechtstreeks geplaatst!

Het programma van de laatste twee wedstrijddagen:
Donderdag 15 september 2016:
Servië – België;
Engeland – Estland;
Dinsdag 20 september 2016:
Bosnië-Herzegovina – Servië;
België – Engeland (om 19 uur in Leuven).

U kan de livestream volgen met dank aan de KBVB via:

Of volg de wedstrijd via:
Match center UEFA!

Foto - (c) BBC 2 / MaMPict

Foto – (c) BBC 2 / MaMPict

PS: Om 20 uur kan U ook nog op BBC 2 terecht voor het andere duel in de groep van de Belgian Red Flames tussen Engeland en Estland! Toekomende dinsdag 20 september 2016 is Engeland dan te gast in Leuven voor de slotwedstrijd richting het EK 2017 in Nederland!

Lees ook nog via:
Vrouwenteam.be

Share