Share

Imke Courtois, die op dit ogenblik met de Belgian Red Flames in Servië is voor de EK-kwalificatieinterland, heeft wellicht in de Super League gespeeld voor Standard zonder speelgerechtigd te zijn. Althans dat is de reden waarom zowel KAA Gent als OH Leuven een klacht hebben ingediend rond de wedstrijden op vrijdag 2 september 2016 in Oostakker en dinsdag 6 september 2016 op de Académie Robert Louis-Dreyfus in Angleur.

In Sportleven stond inmiddels te lezen dat de klacht van KAA Gent en OH Leuven ten gronde zal behandeld worden op woensdag 21 september 2016 om 16u15 aan de Houba de Strooperlaan op de KBVB in Jette! Nadien zal dus uitgemaakt worden of de klacht gegrond of niet gegrond is en of er eventuele sancties komen voor landskampioen Standard in de Super League!

Bekijk een video met Imke Courtois en Aline Zeler:

Luister naar interviews rond het Belgische en internationale voetbal via:
Vrouwenteam TV

Share