KVK Svelta Melsele had in de voorbije 7 speeldagen 22 keer gescoord. Dat het na 2 derbynederlagen op rij wellicht zou winnen tegen rode lantaarn USF. Montroeul-Dergneau was te verwachten maar dat de score tot 22-0 zou oplopen, dat was toch wel een leuke verrassing!

En nog opmerkelijker was dat er halfweg de eerste helft nog geen enkel doelpunt gevallen was! Lieselot de Bruyn maakte de 1-0 pas in de 23ste minuut maar bij de rust stond het wel al 7-0. Na de pauze vielen er nog 15 doelpunten zodat het in totaal 22-0 werd. Er vielen ook geen strafschoppen, het waren allemaal goals na uitgespeelde aanvallen of individuele acties.

Rebecca Degenaers lukte  7 doelpunten voor KVK Svelta Melsele op zaterdag 12 november 2016! Foto - (c) Sportpix.be / David Catry

Rebecca Degenaers lukte 7 doelpunten voor KVK Svelta Melsele op zaterdag 12 november 2016! Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

Voor de boekhouding en de statistieken: Rebecca Degenaers lukte 7 doelpunten, Melissa Vinckx 5, Lieselot De Bruyn uiteindelijk 3 net als Elkle Van Driessche en Lena Baert terwijl Nikita Smet 1 goal scoorde!

Melissa Vinckx probeerde Rebecca Degenaers bij te houden en kwam aan 5 doelpunten! Foto - (c) Sportpix.be/David Catry

Melissa Vinckx probeerde Rebecca Degenaers bij te houden en kwam aan 5 doelpunten! Foto – (c) Sportpix.be/David Catry

In de stand is KVK Svelta Melsele onder leiding van trainer Karim Didi nu alleen 2de met 18 punten uit 8 wedstrijden in het zog van leider Club Brugge dat 21 punten telt. Toekomende zaterdag 19 november 2016 gaat KVK Svelta Melsele op bezoek bij HO Wolvertem Merchtem. De aftrap daar is om 17 uur. Nog in november volgt er een thuiswedstrijd tegen KFC Merelbeke op zaterdag 26 november 2016 om 16u30 en de topaffiche uit tegen Club Brugge in Aalter op woensdag 30 november 2016 om 20 uur 30!