Share

U zag al beelden van wedstrijden uit de tweede klasse waar dit weekend in de A-reeks ook de grootste overwinning en score te noteren viel. Girls Football Academy Sinaai zorgde voor winst met dubbele cijfers tegen USF. Montroeul-Dergneau!

Het werd op het Wijnveld maar liefst 11-0 nadat het bij de rust al 5-0 stond. Voor de thuisploeg scoorden achtereenvolgens: Dana De Boeck 1-0, Sofie Nicolay 2-0, Yana Struys 3-0, Yana Struys 4-0, Jelien De Laet 5-0, Dana De Boeck 6-0, Pauline Michiels 7-0, Amber Thyssen 8-0, Pauline Michiels 9-0, Malin Wilmet 10-0 en Pauline Michiels 11-0. Bij GFA Sinaai stond met Yana Lissens, de tweede doelvrouw tussen de palen. Zij is een puur jeugdproduct van de club die al sinds 2011 aangesloten is en vanaf haar 9de als keeper alle jeugdploegen doorliep.

GFA Sinaai is overigens ook al bezig met de toekomst want de volledige technische staf onder leiding van T1 Erwin Van Cauwenberghe heeft al bijgetekend en ook de volledige kern blijft GFA Sinaai trouw. De club staat na een mooie reeks met slechts 2 nederlagen in 16 duels voorlopig op een mooie derde plaats in tweede klasse A achter herfstkampioen Club Brugge en eerste achtervolger Svelta Melsele. De club wil uiteraard volgend seizoen bevestigen.

Foto – (c) GFA Sinaai

Je kunt je bij GFA Sinaai inmiddels ook inschrijven voor het Footfestival dat doorgaat op het Wijnveld op 14 mei 2017. Iedereen tot 16 jaar kan inschrijven via: Footfestival.be Let op: inschrijven bij keuze SINAAI.

Voor meer over Girls Football Academy Sinaai:
Website GFA Sinaai
en via:
Facebookpagina GFA Sinaai

PS: Ook nog melden dat GFA Sinaai toekomend weekend in de 2de klasse A niet in actie komt. Er wordt wel een teambuilding gepland en een uitstap met overnachting! Op zaterdag 4 februari 2017 gaat GFA Sinaai dan op bezoek bij HO Wolvertem Merchtem met aftrap om 17u30 vooraleer het op zaterdag 11 februari 2017 op het Wijnveld KFC Merelbeke ontvangt met dan aftrap om 15 uur!

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share