Share

Romy Camps, die deel uitmaakt van de Belgian Red Flames U17 en de voorbije jaren voetbal speelde bij KVV Zelzate, heeft op maandag 23 januari 2017 haar eerste contract getekend bij KAA Gent Ladies, de club die met de toekomst van het Belgische vrouwenvoetbal bezig is en daar ook een duidelijke visie op heeft!

Op haar Facebookaccount bedankte ze KVV Zelzate voor de 10 fantastische seizoenen die ze daar beleefde. “Ik wil alle trainers, spelers, supporters, … bedanken die 10 seizoenen lang in mij hebben geloofd en mij hebben gesteund en in het bijzonder mijn familie en zeker mijn mama en papa!”

KAA Gent Ladies ontstond niet eens zo lang geleden uit Cercle Melle Ladies en het heeft zich in korte tijd van de staart in de Women’s BeNeLeague opgewerkt naar de top van de Belgische vrouwenvoetbal. Nu zaterdag 28 januari 2017 speelt het in de kwartfinale van de Beker van België op bezoek bij eersteklasser Dames VK Egem. Volgende week dinsdag 31 januari 2017 speelt het als leider de topaffiche in de Super League tegen regerend landskampioen Standard in Wondelgem.

Daar kan U ook nog bij zijn en U kan er vooraf zelfs een etentje meepikken:

Vrouwenteam.be

Luister naar het meest recente interview van Vrouwenteam TV met Romy Camps:


Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

Share