Share

Eerstetklasser Dames VK Egem, dat afgelopen weekend nog met 1-3 won op bezoek bij VC Moldavo, speelt op zaterdag 28 januari 2017 de kwartfinale in de Beker van België tegen KAA Gent Ladies, de leider in de Super League, in Wingene.

De fans van DVK Egem gaan hun team dit keer aanmoedigen in Wingene! Foto – (c) Vrouwenteam.be / Paul Dijkmans

De wedstrijd gaat door in de Rozendalestraat in Wingene op het veld van KVC Wingene, dat momenteel met het mannenteam tweede staat in de eerste provinciale West-Vlaanderen. De aftrap van de wedstrijd is voorzien om 14 uur 30!

De andere kwartfinales staan later op de namiddag op het programma met om 15 uur KRC Genk Ladies – RSC Anderlecht en DV Famkes Merkem – SV Zulte Waregem en om 18u30 Standard – Club Brugge!

Dames VK Egem won op de 3de speeldag op zaterdag 17 september 2016 op bezoek bij tweedeklasser GFA Sinaai (1-4) en plaatste zich voor de achtste finales na thuiswinst tegen eersteklasser VC Moldavo (1-0). In die achtste finales werd het vrijgeloot waardoor het meteen in de kwartfinales terechtkwam! KAA Gent Ladies begon aan de bekercampagne in de achtste finales thuis met een duel tegen OH Leuven, dat eveneens in de Super League uitkomt. De vrouwelijke Buffalo’s wonnen die wedstrijd met 3-1!

Lees nog meer hierover via:
Website Dames VK Egem

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share