Share

Belgian Red Flame Imke Courtois en Hugo Broos, die recent met Kameroen het Afrikaans landenkampioenschap 2017 won, zijn de nieuwe ambassadeurs die ex-bondsvoorzitter Michel D’Hooghe vond voor Casa Hogar, het project voor straatkinderen in het Mexicaanse Toluca. Dat staat op woensdag 22 februari 2017 op pagina 15 te lezen in Sport Voetbal Magazine in het artikel ‘Tweede leven voor Casa Hogar’ van collega Chris Tetaert!

Imke Courtois en Hugo Broos zullen o.a. op donderdag 8 juni 2017 in het Lauretun in Jabbeke present zijn om met ex-Duivels, ondernemers en prominenten te bieden op gesigneerde shirts van wereldvoetballers van het jaar Cristiano Ronaldo en Lionel Messi en van José Izquierdo en Timmy Simons, allebei winnaars van de Gouden Schoen!

De agenda van Imke Courtois is de laatste tijd overigens serieus gevuld. Zo mocht ze op donderdag 2 februari 2017 een MIA uitreiken en werd ze op de Rode Loper gefotografeerd met Danira Boukhriss Terkessidis, vervolgens maakte ze haar debuut in het stripverhaal Pinanti United van Charel Cambré en ze was ook nog aanwezig op Goal! The Football Experience, de tentoonstelling over voetbal in Mechelen!

Lees meer over Casa Hogar via:
Website Casa Hogar

Bekijk de foto van Imke Courtois op de MIA 2017:
Proximusmusic.be – MIA – Rode Loper

Bekijk Imke Courtois in het stripverhaal Pinanti United van Charel Cambré:

Fb Charel Cambré

Lees meer over Goal! The Football Experience via:
Goal-Belgium.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share