SV Zulte Waregem B – USF.Montroeul-Dergneau 12-0.

Maria-ter-Heide – KRC Genk Ladies B 3-3;
Halveweg Zonhoven – OH Leuven B 0-9;
Standard C – E. Louwel 0-1;

Vriendschappelijke wedstrijd:
Lille OSC (D2 Féminine) – Standard 1-2 (rust: 1-1);
Sanne Schoenmakers scoorde de 2 doelpunten voor de Belgische titelverdediger eentje voor en eentje na de rust maar tussenin zorgde Belgian Red Flame Jana Coryn voor de 1-1 met een hard en zuiver schot met links!
Jana Coryn en Maud Coutereels speelden na hun terugkeer uit Cyprus allebei in de eerste helft vooraleer gewisseld te worden, Silke Demeyere speelde bijna de volledige wedstrijd!

Proximus League – 1B – Mannen – Terugwedstrijd – Play-Off:
KSV Roeselare – R. Antwerp FC 1-2 (rust: 1-1);
Doelpunten: 29′ Tuur Dierckx 0-1, 35′ Baptiste Schmisser 1-1, 78′ Stallone Limbombe 1-2.

Na 13 jaar afwezigheid keert Royal Antwerp FC, de club met stamnummer 1 dat de heenwedstrijd met 3-1 won, terug naar de Jupiler Pro League, de topklasse van het Belgische profvoetbal!