Share

Titelverdediger Standard komt dit weekend niet in actie in de Super League en dus ging het op zoek naar een oefenwedstrijd. Die zal nu zaterdag 18 maart 2017 om 16 uur plaatsvinden op het jeugdcomplex in Lommel met als tegenstander CSKA Moskou.

De wedstrijd zal gespeeld worden op het synthetisch veld op het jeugdcomplex dat gelegen is Speelpleinstraat 50, 3940 Lommel.

CSKA Moskou, de tegenstander van zaterdag die in Nederland een trainingsweek afwerkt ter voorbereiding op het Russische voetbalseizoen, oefende al op dinsdagavond 14 maart 2017 op bezoek bij ADO Den Haag waar het met 0-2 won.

Lees meer hierover via:

ADO Vrouwen

PS: Op zaterdag 18 maart 2017 staat er ook een wedstrijd in de Super League op het programma in Limburg namelijk het duel tussen KRC Genk Ladies en RSC Anderlecht met aftrap om 15 uur!

Lees meer over de Super League via:
Vrouwenteam.be

Share