Share

In de sportkatern van Het Laatste Nieuws van maandag 20 maart 2017 kan U een artikel lezen van collega Frank Dekeyser met als titel ’48 uur bij onze Gouden Schoen in Wolfsburg’.

De krant ging dus op bezoek bij Tessa Wullaert naar aanleiding van haar verjaardag en van het dubbele duel tegen Bayern München. Het gaat in dit ruime artikel over haar woonplaats Brackstedt, over de harde Duitse mentaliteit, over haar buurvrouw Gudrun, over rode bietensap, over de verkoop van haar truitje in de fanshop van de club en over haar verjaardag die ze vierde met een etentje met ploeggenote en vriendin Julia Simic. Uiteraard was er ook aandacht voor de duels in de Duitse beker en de Duitse Bundesliga tegen Bayern München waarbij tweemaal gewonnen werd zodat de titelstrijd er wellicht eentje wordt met Turbine Potsdam dat nog 2 punten voorsprong heeft!

PS: Ook nog melden dat Tessa Wullaert in de halve finale van de Duitse beker het op zondag 16 april 2017 opneemt tegen SC Freiburg. Het gaat om een uitwedstrijd! Het andere duel gaat tussen Bayer 04 Leverkusen en SC Sand zodat een heruitgave van de finale van vorig jaar VfL Wolfsburg – SC Sand opnieuw tot de mogelijkheden behoort. Die finale is overigens dit jaar opnieuw in Keulen en dat op zaterdag 27 mei 2017 om 16 uur 30 (ook live op ARD!).

Lees nog meer over de loting via:
DFB.de

Lees ook nog over VfL Wolfsburg-Bayern München via:
Vrouwenteam.be

Share