Share

Naast het beloftenteam van KAA Gent Ladies in eerste klasse en KFC Wuustwezel in 2de klasse B zijn er ook in de provinciale reeksen al kampioenen bekend. FC Esperanza Pelt mocht al in maart 2017 de titel vieren in eerste provinciale Limburg terwijl afgelopen weekend ook de provinciale kampioenen in Antwerpen en Brabant bekend raakten!

Het vrouwenvoetbalteam van FC Esperanza Pelt dwong al op zaterdag 18 maart 2017 onder leiding van trainer Marc Piron voor het tweede seizoen op rij promotie af in Limburg. Dit keer ging de promotie gepaard met een titel want FC Esperanza Pelt won de eindronde in Limburg met het maximum van de punten: 18 op 18! Topschutter bij FC Esparanza Pelt was Elke Lemmens die 20 keer scoorde! FC Esperanza Pelt debuteert volgend seizoen in de nationale reeksen van het Belgische vrouwenvoetbal!

Het beloftenteam van Moldavo vierde de titel in eerste provinciale Antwerpen! Foto – (c) VC Moldavo

Het voorbije weekend was het dan de beurt aan het beloftenteam van VC Moldavo om in de eerste provinciale Antwerpen de titel te veroveren. Dat gebeurde op bezoek bij het beloftenteam van Kontich waar met 0-7 gewonnen werd! Op zaterdag 8 april 2017 spelen de kampioenen van de 1ste provinciale Antwerpen nog één wedstrijd dit seizoen. Zij kunnen aangemoedigd worden en bekeken worden in het George Claesstadion met aftrap om 10 uur ‘s morgens tegen ‘s Gravenwezel!

Miecroob Veltem is volgend seizoen terug in de nationale reeksen van het Belgische vrouwenvoetbal! Foto – (c) Miecroob Veltem

In de provincie Brabant noteerden we ook de titel van Miecroob Veltem, een team dat in het seizoen 2009-10 voor het laatst in tweede klasse speelde. Na de 0-3-overwinning op bezoek bij SK Leeuw is Miecroob Veltem vanaf volgend seizoen opnieuw in het nationale vrouwenvoetbal te zien! U kan hen dit seizoen nog 1 keer aan het werk zien in eerste provinciale en dat op zaterdag 22 april 2017 om 14 uur thuis tegen FC Irlande Auderghem.

Lees ook nog over de titel van FC Esperanza Pelt:
Het Belang Van Limburg

Meer over de titel van het beloftenteam van KAA Gent Ladies:
Vrouwenteam.be

Meer over de titel van KFC Wuustwezel in 2de klasse B:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share