Share

2017 is het jaar van het Belgische vrouwenvoetbal niet alleen op het veld met de Belgian Red Flames die aanwezig zullen zijn op het EK in Nederland maar ook naast het veld komen diverse speelsters op allerlei vlakken aan bod. Zo ook de voorbije weken in het programma ‘De Mol’ op Vier van productiehuis Woestijnvis. Zij vonden de saboteur van het jaar in het provinciale vrouwenvoetbal in Oost-Vlaanderen.

Eline Michiels, een 24-jarige politie-inspecteur in Brussel, werd op maandag 27 maart 2017 ontmaskerd door Davey Van Rode als ‘De Mol’ in het tv-spelletje op Vier. Opvallend is dat zij ook aktief is als centrale verdediger in de tweede provinciale Oost-Vlaanderen bij SV Hardy Waasmunster. Ze voetbalt daar puur voor het plezier en ze lukte enkele weken geleden op bezoek bij Daknam (2-5-winst) haar eerste goal van het seizoen: een vrije trap met de rechtervoet van links buiten de zestien in de hoek!

Mol Eline Michiels speelt ook vrouwenvoetbal bij SV Hardy Waasmunster! Foto – (c) Vrouwenteam.be / MaMPict / VIER

SV Handy Waasmunster staat in die 2de provinciale voorlopig op een 10de plaats op 16 ploegen met 33 punten uit 28 duels. Het won 9 keer, speelde 6 keer gelijk en verloor 13 duels. SV Hardy Waasmunster scoorde 59 goals en moest er 67 toestaan.

U kan de ‘Hardy Ladies’ met Mol Eline Michiels dit seizoen nog 2 keer aan het werk zien en dat op vrijdag 7 april 2017 om 20 uur op bezoek bij St. Pauwels, dat 8ste staat met 37 punten, en op zondag 16 april 2017 om 10 uur 30 ‘s ochtends thuis tegen het beloftenteam van SC Eendracht Aalst momenteel 4de met 49 punten.

Lees nog meer over De Mol via:
HLN.be
en via:
De Redactie.be
en via:
De Morgen.be

Herbekijk alle afleveringen van De Mol:
Vier.be – Alle afleveringen De Mol 2017

Voor meer over SV Hardy Waasmunster:
Hardy Ladies

Share