Share

Op paaszondag 16 april 2017 stond om 15 uur in het Edmond Machtensstadion, de thuishaven van RWDM, de finale van de Beker van Brabant op het programma.

Miecroob Veltem, normaal in groen en zwart maar nu in het wit voor de finale van de Beker van Brabant! Foto – (c) Miecroob Veltem

Miecroob Veltem, de kampioen in eerste provinciale Brabant die getraind wordt door Jurgen Everts, nam het op tegen Sporting Roosbeek-Neervelp, een team dat in het verleden al 3 keer deze bekercompetitie won! Scheidsrechter met dienst was Viki De Cremer, die de voorbije dagen nog assistent-scheidsrechter was in de oefenduels van vrouwelijk Oranje tegen Frankrijk en Ijsland!

De beker van Brabant ging mee in de kleedkamer van Sporting Roosbeek-Neervelp! Foto – (c) MASRN

Sporting Roosbeek-Neervelp, dat getraind wordt door Jacques Billet, kwam op het halfuur vanop de strafschopstip op voorsprong via Vanessa Siccard (0-1, 30ste minuut) maar net voor de rust kon Maud Deforche na een dribbel van Valérie Jacob Miecroob Veltem, voor de gelegenheid in het wit, opnieuw op gelijke hoogte brengen (1-1, 44ste minuut). In de tweede helft zorgde Liesbeth Borremans met een dubbel voor de beslissing (1-2, 60ste minuut en 1-3, 78ste minuut). Sporting Roosbeek-Neervelp won zo voor de 4de keer de Beker van Brabant!

Voor meer over Miecroob Veltem en het provinciale vrouwenvoetbal:
Vrouwenteam.be
en via:
Vrouwenteam.be
en via:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share