Share

De Amerikaanse Alex Morgan kwam afgelopen zondag 16 april 2017 met Olympique Lyonnais op bezoek bij FCF Hénin-Beaumont. Ze lukte er voor het eerst 4 doelpunten voor haar club en ze gaf ook 2 assists!

Achteraf werden de speelsters van de Franse bekerhouder door Marino Faccioli, de voorzitter van het vrouwenteam van Lyon, vreemd genoeg van bij de pers weggehouden. Niemand mocht een interview geven. Gérard Prêcheur, de trainer van de titelverdediger in de UWCL, deed dat gelukkig wel en hij blikte vooruit op de ontmoeting met Manchester City Ladies in de halve finales van de UWCL toekomende zaterdag!

Bekijk de goals van Olympique Lyonnais op bezoek bij Hénin-Beaumont en van PSG thuis tegen Saint-Etienne met dank aan FFF TV:

Luister naar Gérard Prêcheur, de trainer van Olympique Lyonnais:


Luister naar Clara Degor, de doelvrouw van FCF Hénin-Beaumont die ook nog met een aantal prachtsaves uitpakte tegen de Franse bekerhouder:

De finale van de Franse vrouwenbeker werd ondertussen met een dag vervroegd. Olympique Lyonnais en PSG spelen dus op vrijdag 19 mei 2017 in het Stade de la Rabine in Vannes met aftrap om 21 uur. Het duel zal ook rechtstreeks worden uitgezonden op France 4 en Eurosport!

Voor nog meer over dit duel ga naar:
Vrouwenteam.be

Share