Share

U las het al. KAA Gent Ladies heeft op dit ogenblik de sleutel in handen in de strijd om de titel in de Super League. Het staat op 3 overwinningen van het behalen van een eerste landstitel in het Belgische vrouwenvoetbal. Of het al dan niet lukt weten we pas op vrijdagavond 5 mei 2017 maar in elk geval hebben de vrouwelijke Buffalo’s op dit ogenblik in het team van de Super League al enkele kampioenen in de rangen.

14 speelsters van het team uit de Super League hebben immers al bijgedragen tot de titel van de beloften in eerste klasse. Zij speelden tussen 30 minuten zoals de op dit moment revaliderende spits Amber Maximus, die daarin overigens ook een doelpunt lukte, en 1.054 minuten zoals Mariam Abdulai Toloba, die recent ook regelmatig bij het eerste team aktief was.

Dit zijn de 14 die voor KAA Gent Ladies dit seizoen voorlopig zowel in het beloftenteam als in het team van de Super League speelden:
Amber Maximus (30 minuten), Elena Dhont (45 minuten) , Elke Van Gorp (57 minuten), Isabelle Iliano (90 minuten), Elien Van Wynendaele (90 minuten), Chloé Vande Velde (90 minuten), Marie Minnaert (180 minuten), Taika De Koker (252 minuten), Chloë Van Mingeroet (270 minuten), Shari Van Belle (356 minuten), Margaux Van Ackere (439 minuten), Anouk Bonnarens (508 minuten), Sheryl Merchiers (788 minuten) en Mariam Abdulai Toloba (1054 minuten).

Voor nog meer over de sleutel van KAA Gent Ladies in de Super League:

Vrouwenteam.be

Bekijk ook alle doelpuntenmakers in de eerste klasse van het Belgische vrouwenvoetbal:
Vrouwenteam.be

Lees nog meer over de titel van de beloften van KAA Gent Ladies:
Vrouwenteam.be
en via:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share