Share

A+ Consulting, dat sinds een aantal jaar aanwezig is als sponsor van een aantal voornamelijk Belgische vrouwenvoetbalploegen stopt met de sponsoractiviteiten in België. Dat geeft de firma te kennen in een persbericht op maandag 24 april 2017.

U kan hieronder het volledige persbericht lezen waardoor bvb KSK Heist (Super League), KAA Gent Ladies (Super League), YRKV Mechelen (2de klasse), KSV Sottegem (zopas gepromoveerd van 1ste provinciale Oost-Vlaanderen naar de 2de klasse) en FC Dames Ternat (U16) op zoek moeten naar een nieuwe sponsor!

“Sinds een viertal jaar is A+Consulting aanwezig als sponsor van een aantal voornamelijk Belgische vrouwenvoetbalploegen. Zo zijn wij vandaag onder de naam A+Consulting en Bootje.tv zichtbaar als shirtsponsor van KSK Heist (Super League), KAA Gent (Super League), YRKV Mechelen (tweede nationale), KSV Sottegem (eerste provinciale Oost-Vlaanderen) en FC Dames Ternat (U16). In het verleden hebben we verder nog een aantal zaalvoetbalploegen, alsook ploegen ondersteund die deelnemen aan de KKC. Tijdens de Beneleague periode waren er verder nog korte samenwerkingen met ADO Den Haag en Telstar IJmuiden.

Door omstandigheden zijn we spijtig genoeg verplicht geweest om een reorganisatie van de activiteiten door te voeren en ook te stoppen met de sponsoractiviteiten in België. Helemaal zal A+Consulting het vrouwenvoetbal niet de rug toekeren. Omdat het zwaartepunt van de toekomstige activiteiten in Frankrijk zal liggen, is er een (bescheiden) samenwerking aangegaan met AS Monaco Football Féminin.

Verder zouden we van deze gelegenheid gebruik willen maken om alle speelsters, bestuursploegen en vrijwilligers die zich dagelijks inzetten voor de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal alle succes toe te wensen voor de toekomst.”

Wie het vrouwenvoetbal in de toekomst wil sponsoren kan zich altijd aanmelden via deze link:
Fb Vrouwenvoetbal.be
of via het emailadres:
maryanmahieu@yahoo.com

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share