Share

KV Oostende is een van de clubs in de Jupiler Pro League die nog geen vrouwenvoetbalteam heeft. In afwachting daarvan zorgen ze in elk geval al voor een moederdagactie. Misschien de mogelijkheid voor iedereen om jullie mama’s eens te verrassen met een unieke wedstrijdbeleving!

Er worden 4 VIP-plaatsen verloot aan 2 duo’s die op donderdag 18 mei 2017 in ware VIP-stijl naar de wedstrijd in Play-Off 1 van de Jupiler Pro League KV Oostende – Club Brugge kunnen gaan kijken. Ze krijgen fantastische zitplaasen in het stadion, gratis drankjes en versnaperingen die geserveerd worden door Suity, de mascotte van bekerfinalist KV Oostende!

Wat moet je juist moet doen hiervoor kan je vinden via deze link:
Holidaysuites.be
of via:
Fb KV Oostende

Oostende is ook de plaats waar op zondag 4 juni 2017 in het Thermae Palace de 3de editie van Sparkle zal plaatsvinden in aanwezigheid van bondsvoorzitter François De Keersmaecker!

Lees meer hierover via:
Vrouwenteam.be

PS: Nog melden dat Landry Dimata, de jonge spits van KV Oostende, op maandag 8 mei 2017 2de eindigde in de verkiezing van de Ebbenhouten Schoen. Youri Tielemans (RSC Anderlecht) was de winnaar van de 26ste editie! Ook hier is het wachten op een eerste vrouwelijke uitgave!

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share