Share

De Belgian Red Flames komen tweemaal op Eén zowel voor als tijdens het EK 2017 in Nederland!

U kan op donderdag 18 en donderdag 25 mei 2017 telkens vanaf 21 uur 15 het eerste en het tweede deel van de documentaire over de Belgische voetbalvrouwen zien. Niet over de echtgenotes of vriendinnen van de Rode Duivels maar wel over zij die ook wekelijks op de Belgische en internationale voetbalvelden aktief bezig zijn met de sport!

Ook bondscoach Ives Serneels komt eens anders in beeld tijdens de documentaire van Bart Aerts! Foto – (c) Vrouwenteam.be / MaMPict

Bart Aerts, die eerder al ‘In het spoor van Herman Van Rompuy’ (in 2014 toen hij president van de EU was) maakte en In het Spoor van de Romeo’s (2017) volgde deze keer de Belgian Red Flames met bondscoach Ives Serneels en zijn technische staf voor en na de Cyprus Women’s Cup 2017. U zal hen nu ook eens naast het veld en in het dagelijkse leven kunnen zien in een mooi werk dat we onder de noemer ‘Niet te missen’ mogen plaatsen.

De Belgian Red Flames zijn binnenkort tweemaal te zien op Eén! Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

Op deze donderdag 11 mei 2017 vond de persvoorstelling hierrond plaats in de gebouwen van de VRT waar Olivier Goris, netmanager van Eén, ook nog meegaf dat de Belgian Red Flames tijdens het EK 2017 zelf deze zomer ook al zeker 2 keer op Eén zullen te zien zijn en dat in de openingswedstrijd op zondag 16 juli 2017 in Doetinchem tegen Denemarken en op maandag 24 juli 2017 in Tilburg voor de EK-derby der lage landen tegen Nederland. Die wedstrijden worden allebei afgetrapt om 20u45. Het duel van donderdag 20 juli 2017 tegen Noorwegen dat in Breda om 18 uur zal gespeeld worden komt rechtstreeks op Canvas op de buis!

Maar eerst kan U hen dus in de tweedelige documentaire aan het werk zien en vervolgens ook nog in Leuven in de oefenwedstrijd thuis tegen Japan op dinsdag 13 juni 2017 met aftrap om 20 uur en voor de reizigers onder U in Montpellier op vrijdag 7 juli 2017 met aftrap om 21 uur!

Lees ook nog via:
Een.be

Voor nog meer over de Belgian Red Flames:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelster uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

PS: Op pagina 14 van het weekblad Humo van deze week kan je overigens een interview met Bart Aerts, maker van de documentaire, lezen onder de titel ‘In het spoor van de Red Flames: Vrouwenvoetbal is puurder’.

Share