Share

Op woensdag 31 mei 2017 maakte bondscoach Ives Serneels de namen bekend van de 28 speelsters die de voorbereiding gaan meemaken op de oefenwedstrijd van dinsdag 13 juni 2017 in Leuven tegen Japan.

Het wordt een samenkomst in schijven want 16 Belgian Red Flames beginnen aan de voorbereiding op dinsdag 6 juni 2017 in Tubeke. Op woensdag 7 juni 2017 komen daar nog eens 7 speelsters bij zoals U kan merken op de bijgevoegde foto. Op zondag 11 juni 2017 tenslotte vervolledigen ook Davina Philtjens (Ajax), Tessa Wullaert (VfL Wolfsburg) en het drietal Charlotte Tison (RSC Anderlecht), Davinia Vanmechelen (na de zomer bij KRC Genk Ladies) en Sarah Wijnants (volgend seizoen bij RSC Anderlecht), die vandaag met de Belgian Red Flames U19 nog in de Eliteronde in Hongarije voetballen tegen Spanje, de groep.

Na het duel tegen Japan spelen de Belgian Red Flames ook nog oefenduels thuis tegen Rusland (wellicht op het veld van Dender) en uit bij Spanje en Frankrijk (vrijdag 7 juli 2017 in Montpellier) vooraleer het EK 2017 in Nederland op zondag 16 juli 2017 van start gaat met het eerste groepsduel in Doetinchem tegen Denemarken.

Wie zo lang niet kan wachten kan een selectie van de Belgian Red Flames ook ontmoeten op de Family Day op zaterdag 3 juni 2017 in en rond het Koning Boudewijnstadion.

Er zijn uiteraard ook nog tickets te koop voor het oefenduel tegen Japan (aftrap om 20 uur) voor de prijs van 5 euro. Voor meer daarover kan U hieronder terecht:
Website KBVB

Voor meer over de Family Day van zaterdag 3 juni 2017:
Website KBVB

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Volg de Belgian Red Flames U19 tijdens hun laatste duel in de Eliteronde in Hongarije tegen Spanje:
UEFA.com

Share