Share

Vrouwelijk blauw-zwart speelde het voorbije jaar een geweldig seizoen maar na een lange strijd met KVK Svelta Melsele moest het zich uiteindelijk tevreden stellen met de tweede plaats in de 2de klasse A. Club Brugge blijft echter niet bij de pakken zitten en het richt het vizier meteen op het nieuwe seizoen waarin het ook in een nieuwe outfit zal spelen!

Silke Ampe maakt de overstap van Cerkelladies Brugge naar Club Brugge! Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

Met Silke Ampe haalde het een spelverdeelster weg bij Cerkelladies Brugge waar het ook doelvrouw Bianca Debeuckelaere kon strikken. Vertrekkers bij Club Brugge zijn al zeker Tine Blomme, de speelster van de Belgian Red Flames U17 stapt over naar KAA Gent Ladies, Terwijl doelvrouw Elke Geeraert en Anne-Lore Scherrens allebei kozen voor een nieuw avontuur bij SV Zulte Waregem. Ingrid De Rycke blijft in elk geval de trainer van Club Brugge terwijl ze mogelijk een nieuwe assistent aan haar zijde krijgt.

De eerste training met het oog op het nieuwe seizoen is gepland op dinsdag 18 juli 2017!

Bekijk de eindstand van vorig seizoen in de 2de klasse A:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share