Share

Bekerwinnaar KAA Gent Ladies zag met doelvrouw Nicky Evrard en Elke Van Gorp 2 Belgian Red Flames vertrekken maar er kwamen ook een flink aantal speelsters bij. Inmiddels maakte de club van voorzitster Dominique Reyns alle in- en uitgaande transfers bekend.

Het huiswerk van voorzitster Dominique Reyns en de vrouwelijke Buffalo’s is af. Het nieuwe seizoen kan beginnen! Foto – (c) Vrouwenteam.be / Paul Dijkmans

Hieronder een overzicht:

Komen KAA Gent Ladies versterken:
Tine Blomme (Club Brugge), Romy Camps (KVV Zelzate), Fee Canoot (KSKV Zwevezele), Naomi De Wolf (KVC Jong Lede), Tine Lemmens (KVK Avelgem), Alessia Mieras (JVO Zeeland), Frieke Temmerman (RFC Wetteren), Jenna Van De Keere (KVC Jong Lede), Lien Van Renterghem (RSC Anderlecht), Femke Van Vaerenbergh (FCV Dender), Tiffanie Vanderdonckt (VC Dames Eendracht Aalst), Camille Vanhoorne (OH Leuven), Steffi Vansevenant (KSKV Zwevezele), Larissa Vervaecke (KFC Merelbeke), Ching Yan Man (JVO Zeeland).

Volgende speelsters verlieten de vrouwelijke Buffalo’s:
Jolien Bartels (KVE Drongen), Marthe Carton (KVE Drongen), Solange De Smit (Excelsior Barendrecht, Nederland), Joyce Deloose (FC Waarschot), Lindsey Jacobs (KVK Svelta Melsele), Demi Maris (Verenigde Staten), Sofia Omidji (Excelsior Barendrecht, Nederland), Loeke Tulkens (GFA Sinaai), Manon Van Acker (KVE Drongen), Jana Vanhauwaert (KSKV Zwevezele), Lotte Vermeiren (Olsa Brakel), Laura Vervacke (OH Leuven), Elke Van Gorp (RSC Anderlecht), Nicky Evrard (FC Twente).

Bekijk ook het oefenprogramma van KAA Gent Ladies:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share