Share

Volgens Justien Odeurs, de doelvrouw van de Belgian Red Flames, was de relatie tussen bondscoach Ives Serneels en de de speelsters opperbest. Dat zei ze althans nog in Sporza Tour op dinsdag 4 juli 2017. Een dag later lijkt er een probleem te zijn.

Dat mag je opmaken uit de opmerkelijke tweet deze woensdagmiddag 5 juli 2017 van bondscoach Ives Serneels op zijn twitteraccount waarin hij meedeelde dat Kassandra Missipo (KAA Gent Ladies) niet langer behoort tot de EK-selectie van de Belgian Red Flames en dat omwille van disciplinaire redenen. Sara Yüceil (die het voorbije seizoen in Frankrijk voor Olympique Marseille uitkwam maar straks naar PSV Eindhoven verhuist) is haar vervangster.

Kassandra Missipo, die een knap seizoen speelde bij bekerwinnaar KAA Gent Ladies en ook scoorde in de finale van de Beker van België tegen RSC Anderlecht, was de verrassing in de 23-koppige selektie voor het EK.

Zij reist dus ook niet mee af naar Montpellier waar de Belgian Red Flames nu vrijdag 7 juli 2017 oefenen tegen Frankrijk met aftrap om 21 uur en rechtstreeks te zien op de Franse zender CStar.

Dit is overigens de eerste training van Frankrijk in Montpellier met dank aan FFF TV:

Volg de twitteraccount van bondscoach Ives Serneels:
Twitter Ives Serneels

Bekijk het doelpunt van Kassie Missipo in de Belgische bekerfinale 2017:

Vrouwenteam.be

Voor de selektie van de Belgian Red Flames voor het EK 2017 in Nederland ga naar:
Vrouwenteam.be

Voor meer over de uitspraken van Justien Odeurs in Sporza Tour:
Vrouwenteam.be

Share