Share

De Belgian Red Flames plaatsten zich voor het eerst voor een grote eindronde en door hun deelname aan het EK 2017 krijgen ze in elk geval in aanloop naar dat topsportgebeuren veel aandacht.

We hadden U ook al gemeld dat er boeken zouden geschreven worden rond de Belgian Red Flames. Bij uitgeverij Lannoo staat er in elk geval al ééntje rond de ‘Belgische Rode Vlammen’ op stapel die na afloop van het EK zal verschijnen. Willem De Bock is de ghostwriter die alle verhalen rond deze groep mag neerpennen in het boek met als titel ‘Red Flames -Team Belgium – Hoe het heilig vuur ontbrandde’.

Foto – (c) Lannoo

Nog meer over het Belgische vrouwenvoetbal kan U lezen in het boek van Rudi Molleman ‘Het Dames Voetbal in België’ terwijl U sinds eind augustus 2009 (jawel!) ook alles over het Belgische vrouwenvoetbal (niet alleen over de Belgian Red Flames) online kan lezen via deze website.

Lees nog meer over boeken rond het EK Vrouwenvoetbal:
Vrouwenteam.be

Lees nog meer over de Belgian Red Flames:
Vrouwenteam.be

Lees over het te verschijnen boek:
Lannoo

Bekijk de allereerste pagina van deze website in 2009:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

PS: Ook nog melden dat U precies over een week op vrijdag 21 juli 2017 als fan van de Belgian Red Flames een open training kan bijwonen van de Belgian Red Flames en dat er daarna een moment is voor handtekeningen en selfies met jouw favoriete speelster(s)!. Dat zal gebeuren op het oefencentrum van VV Rijen, Sportparkweg 5-7, 5121 NP Rijen vanaf 11 uur!

Share