Share

Jassina Blom, die het voorbije seizoen in Nederland voor SC Heerenveen uitkwam en daar maar liefst 10 competitiedoelpunten scoorde, blijft ook volgend seizoen in Nederland voetballen maar wel bij een andere club.

De 22-jarige Jassina Blom maakt de overstap van SC Heerenveen naar FC Twente waar ze met Nicky Evrard een ex-ploeggenote van KAA Gent Ladies zal terugzien. Doelvrouw Evrard maakte deze zomer ook de overstap naar FC Twente. Op de website van FC Twente zegt Jassina Blom dat ze nog niet beseft dat ze nu voor FC Twente gaat voetballen bij een club die meedoet om de prijzen. Ze is klaar voor deze mooie stap in haar carrière!

Trainer Tommy Stroot is blij met de komst van de Belgische speelster die al 2 keer wist te scoren voor de Belgian Red Flames tijdens de voorbereiding op het EK 2017 in Nederland. Jassina combineert volgens hem vaardigheid en goede passing met een grote werklust. Ze gaat voorop in de strijd maar heeft ook scorend vermogen. Ze sluit per direct aan en zal daarom vanavond al bij de selectie zijn voor het oefenduel an FC Twente tegen MSV Duisburg.”

Luister naar het meest recente interview na haar goals voor de Belgian Red Flames tegen Schotland:

Lees nog meer hierover via:
FC Twente

Share