Share

Landskampioen Standard is volop bezig met de voorbereiding op de voorronde van de UEFA Women’s Champions League die vanaf 22 augustus 2017 in Estland zal plaatsvinden. Op woensdag 9 augustus 2017 ging het op bezoek bij tweedeklasser Royal Wallonia Club Sibret waar het de voorbije zomer Romane Woltèche weghaalde.

Standard won dit oefenduel met 0-2 dankzij doelpunten van Charlotte Cranshoff (0-1, 28ste minuut) en van Noémie Gelders op strafschop (0-2, 40ste minuut). Beide speelsters misten nadien elk nog een strafschop.

Standard speelde met:
Lisa Lichtfus (61′ Kenza Vrithof); Eline Nelissen, Maurane Marinucci (65′ Magali Dinon), Karlijn Knapen (61′ Valentine Hannecart), Ellen Charlier; Lola Wajnblum, Yuna Appermont (65′ Jasmine Verbruggen), Charlotte Cranshoff (61′ Lisa Verhoeven), Justine Blave (61′ Gwyneth Vanaenrode); Lisa Petry (46′ Romane Woltèche), Noémie Gelders (75′ Yuna Appermont).

Bekijk de video rond het oefenduel RWC Sibret – Standard met dank aan TV Lux:
TV Lux

Standard speelt haar volgende oefenduel op zondag 13 augustus 2017 op het veld van Excelsior Virton tegen de Franse tweedeklasser Stade Reims! De aftrap is om 17 uur!

Foto – (c) RE Virton

Voor interviews rond het Belgische en internationale vrouwenvoetbal:
Vrouwenteam TV

Share