Share

Sinds kort woont Lisa Smellers, die in het verleden nog voetbal speelde bij DV Lanaken en Tongeren DV, samen met Enes Ünal, haar vriend en ex-topschutter van FC Twente, in Spanje. Enkele weken na haar aankomst daar is ook zij begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen met Villareal CF Feminino, een club uit de Spaanse Segunda Division!

Villareal CF Feminino voor de aftrap van het oefenduel tegen een Amerikaanse tegenstander! Foto – (c) Villareal CF Feminino

Lisa Smellers nam al deel aan missverkiezingen, ze deed flink wat hostessenwerk, ze maakte reportages voor TV Limburg en last but not least speelt ze ook graag haar geliefkoosde sport voetbal. Met het oog op het nieuwe seizoen sloot ze nu aan bij een club uit de Spaanse tweede klasse Villareal CF Feminino, vorig seizoen 6de in de Segunda Division Grupo 7. Inmiddels is de voorbereiding begonnen en het gaat allemaal opperbest voor de Limburgse centrale verdediger. Ze heeft inmiddels zelfs al een eerste keer gescoord voor haar nieuwe club in een oefenduel tegen een Amerikaanse club. Het werd 5-1 en Lisa Smellers scoorde met het hoofd!

De competitie zelf begint voor Villareal CF Feminino en Lisa Smellers op zondag 3 september 2017 met een thuiswedstrijd tegen Alhama.

Bekijk een video rond de voorbereiding van Villareal CF Feminino:
Fb Villareal CF Feminino

Voor interviews rond het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share