Share

1895, de officiële supportersclub van de Rode Duivels en inmiddels ook van de Belgian Red Flames, verloor op woensdag 16 augustus 2017 met Bjorn Plancke een van zijn grootste fans en vrijwilligers.

Bjorn Plancke was jarenlang nauw betrokken bij de fanclub maar de voorbije jaren volgde hij nog vooral de Belgian Red Flames en de Belgische U21. De superfan was echter ernstig ziek en probeerde zo optimistisch mogelijk te blijven. Recent in maart op de Cyprus Women’s Cup 2017 ontving hij nog een door de Belgian Red Flames getekend truitje. Hij wou ook nog het EK 2017 in Nederland meemaken en die droom ging in vervulling. Op woensdag 16 augustus 2017 werd gevolg gegeven aan zijn besluit om afscheid te nemen van het aardse leven. Wij betuigen ons medeleven met de familie van Bjorn Plancke!

Bjorn Plancke met het gesigneerde shirt van de Belgian Red Flames!



Belgian Red Flames Davina Philtjens en Tine Schryvers waren de eersten om iets op hun Facebookaccount te posten!

Bekijk de post van Tine Schryvers van 13 augustus 2017:

Smiling then, smiling forever.. I cant express how much I am gonna miss you! Believing in me then, and even now you keep me going even though you have to leave us soon.. Best support ever . the Red Flames will be different from now on, but I promise you My friend, I will fight for both of us! Dedicating every game to you. Thank you for being you!
Never forgotton, always remembered ?❤
Tot snel Bjorn, echt echt ik doe er alles aan om terug te komen! Topgast!

Tine Schryvers met Bjorn Plancke!

Bekijk de post van Davina Philtjens:

Beste bjorn,we gaan onze trouwste supporter enorm hard missen! De laatste jaren kende je veel meer downs dan ups. Maar je bleef ons “de Belgian Red Flames” overal volgen en je deed dit altijd met een glimlach. Bjorn, bedankt voor de steun die je ons gaf en bedankt om er altijd te zijn! Je vocht maar jammer genoeg was dit niet genoeg. Je hebt beslist om iedereen hier te verlaten. Ook al zullen we je niet meer zien, toch zal je altijd aanwezig zijn! Want nu zal je ons van daarboven steunen! ??? Bjorn Plancke

Bekijk de video rond de overhandiging van het shirt van de Belgian Red Flames tijdens de Cyprus Women’s Cup 2017 met dank aan KBVB:

Share