Share

Bekerhouder KAA Gent Ladies heeft bij het begin van dit nieuwe seizoen af te rekenen met tal van blessures. Ook na de wedstrijd van vrijdagavond 8 september 2017 in Oostakker tegen titelverdediger Standard dat op een 2-2-gelijkspel eindigde werd er gevreesd voor een nieuw slachtoffer dat tijdelijk zou uitvallen.

Na IRM-onderzoek is vastgesteld dat Kassandra Missipo, die in de selektie zat voor de WK-kwalificatiewedstrijd van de Belgian Red Flames tegen Moldavië, een scheur opliep in de mediale band van de rechterknie! De speelster die op zaterdag 13 mei 2017 met een kopbal scoorde in de bekerfinale tegen RSC Anderlecht is wellicht anderhalve maand uitgeschakeld! Deze redactie wenst Kassandra Missipo een voorspoedig herstel toe.

Ondertussen kan U al de doelpunten van de wedstrijd van vrijdagavond tussen KAA Gent Ladies en Standard bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

Voor nog meer over de 2de speeldag in de Super League ga naar:
Vrouwenteam.be
en naar:
Vrouwenteam.be

Voor meer over de Belgian Red Flames tegen Moldavië:
Vrouwenteam.be

Share