Share

De KBVB zoekt 22 kindjes die vlak voor de aftrap van de eerste WK-kwalificatiewedstrijd België – Moldavië op dinsdag 19 september 2017 op Den Dreef in Leuven het veld willen betreden met de Belgian Red Flames.

Indien je niet ouder bent dan 12 jaar en als voetbal jouw passie is en je ervan droomt om het veld te betreden met jouw voetbalheldinnen dan is dit jouw kans!

Vlak voor de aftrap en tijdens de volksliederen staan de kindjes samen met de Belgian Red Flames op het veld! Foto – (c) Sportpix.be / Dirk Vuylsteke

Wat je moet doen? Je mama of papa overtuigen om voor donderdag 14 september 2017 een email te sturen naar events@footbel.com met daarin de volgende gegevens (naam, voornaam, telefoonnummer en geboortedatum).

De KBVB zal vervolgens 22 kindjes uitloten die op dinsdag 19 september 2017 in Leuven iets over 20 uur de Belgische en de Moldavische speelsters zullen begeleiden naar en op het veld.

Indien jij bij de gelukkigen behoort dan ontvangen jouw ouders ook een uitnodiging voor de wedstrijd. Zo hoeven ze niets van jouw gloriemoment te missen.

Lees nog meer hierover via de KBVB:
Website KBVB
en voor de Franstaligen via:
Website KBVB

Bekijk de selektie voor België – Moldavië:

Vrouwenteam.be

Voor interviews rond het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share