Share

Lisa Smellers heeft op de 2de speeldag in de Spaanse Segunda Division gescoord voor Villareal CF Feminino net op de dag dat ook haar vriend Enes Ünal zijn eerste competitiedoelpunt scoorde in El Madrigal voor het team van coach Fran Escriba tegen Betis Sevilla.

De captains van Murcia en Villareal schudden handjes bij de toss! Foto – (c) Villareal CF Feminino

Lisa Smellers, die net als bij Tongeren centraal in de verdediging speelt, lukte het openingsdoelpunt met de rechtervoet voor Villareal CF Feminino op bezoek bij Murcia Femininas na 21 minuten wedstrijd toen ze bij een vrije trap goed gevolgd was om de bal over de doelvrouw van de thuisploeg te tikken (0-1). Het was de aanzet voor een ruime overwinning voor de bezoekers met naast de goal van Lisa, zoals ze in Spanje genoemd wordt, ook nog goals van Aixa (2), Colonques (2), Jessi (1) en Lucy (1).

De ploegfoto vlak voor de aftrap op bezoek bij Murcia Femininas! Foto – (c) Villareal CF Feminino

Villareal CF Feminino staat nu na 2 speeldagen in een competitie met 14 ploegen aan de leiding met 6 op 6 samen met UD Aldaia, Joventut Almassora en Sporting Plaza de Argel. De volgende wedstrijd voor Lisa Smellers en Villareal CF Feminino is meteen al een topper want thuis tegen Sporting Plaza de Argel, ook een team dat 6 op 6 haalde!

Lees nog meer over Lisa Smellers op de openingsdag in Spanje:
Vrouwenteam.be

Voor interviews rond het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

PS: Bekijk ook het doelpunt van Enes Ünal, die na 69 minuten mocht invallen voor Carlos Bacca (ex-Club Brugge), voor Villareal tegen Betis Sevilla 3-1 op de 3de speeldag in de Spaanse Primera Divison! Het was meteen de eerste driepunter van het seizoen voor Villareal.

Bekijk de goal, de 3-1 van Enes Ünal in Villareal – Betis Sevilla met dank aan RFEF/Primera Divison:

Share