Share

Standard en RSC Anderlecht ontmoeten elkaar maar liefst 3 keer tussen vrijdag 29 september en zondag 1 oktober 2017. Op vrijdagavond 29 september 2017 ontvangen de vrouwelijke Rouches, nog altijd regerend landskampioen in het Belgische vrouwenvoetbal, RSC Anderlecht in het Stade Maurice Defrasne, op Sclessin dus.

Ook op zaterdag 30 september 2017 is er een ontmoeting tussen beide teams in de tweede klasse B tussen Standard C en het beloftenteam van RSC Anderlecht onder leiding van Cécile De Gernier, ex-Standard. Dat duel wordt op de Académie RLD in Angleur gespeeld om 16u30. Op zondag 1 oktober 2017 gaan de mannelijke Rouches dan op bezoek in het Constant Vanden Stockstadion voor de mannelijke classico. De aftrap dan is om 18 uur.

Voor de wedstrijd in de Super League kunnen de fans parkeren op parking E in de rue de la Centrale recht tegenover de hoofdingang (en die gaat open vanaf 18 uur). Ook melden dat de toegang voor de abonnees van Standard gratis. Wie geen abonnee is kan een ticket kopen op de dag van de wedstrijd. Tribune 1 zal open zijn voor de wedstrijd. De blokken B1 en C1 zijn gereserveerd voor de fans van Standard, blok D1 is voor de fans van RSC Anderlecht.

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

Share