Op maandag 30 november 2015 speelden de Belgian Red Flames in de gietende regen in Leuven hun derde EK-kwalificatiewedstrijd thuis tegen Servië. België kwam dit keer niet verder dan een gelijkspel na een weggeefdoelpunt.

Sara Yüceil kopte het team van bondscoach Ives Serneels na 17 minuten wedstrijd op voorsprong na een hoekschop van Tessa Wullaert (1-0) maar zeven minuten voor de rust werd die voorsprong uitgeveegd door Jovana Damnjanovic, die in Duitsland voor SC Sand speelt, na onnodig Belgisch balverlies (1-1). Vroeg in de tweede helft trapte Tessa Wullaert nog tegen de lat (49ste minuut) maar daarna veranderde de score niet meer zodat België en Servië, dat vorige week woensdag 25 november 2015 thuis nog onderuit ging tegen Bosnië-Herzegovina (0-1), de punten deelden in dit EK-kwalificatieduel. België is dus het maximum kwijt maar het blijft voorlopig wel nog aan de leiding in deze groep met 7 punten op 9. Ook Servië heeft 7 punten maar het heeft wel al 4 wedstrijden gespeeld. Engeland heeft nu, na de winst met het kleinste verschil op zondag 29 november 2015 thuis in Bristol tegen Bosniê-Herzegovina (1-0), als enige nog in deze groep het maximum van de punten.

De volgende opdracht voor de Belgian Red Flames op weg naar het EK 2017 in Nederland is op vrijdag 8 april 2016 op bezoek bij Engeland en vervolgens op dinsdag 12 april 2015 in Leuven tegen Estland. Voordien wordt er wel nog deelgenomen aan de Algarve Cup in Portugal!