Share

Tine Schryvers heeft op de 17de speeldag in de Zweedse Damallsvenskan haar 2de competitiedoelpunt gescoord. Het was meteen het winnende doelpunt voor haar club Kristianstads DFF tegen Rosengard.

Kristianstads DFF kwam thuis in de eerste helft op voorsprong via Alice Nilsson (1-0, 21ste minuut) maar Zweeds international Caroline Seger (ex-PSG en ex-Lyon) maakte na 35 minuten gelijk (1-1). In het begin van de tweede helft kreeg de thuisploeg dan een vrije trap op de linkerkant. Tine Schryvers zette zich achter de bal en wat er dan gebeurde kan U zien op de video!

U kan het doelpunt van Tine Schryvers en ook de andere in de wedstrijden bekijken via volgende link:
Fb Damallsvenskan

Kristianstads DFF won dus met 2-1 tegen Rosengard. Kristianstads DFF staat na 17 wedstrijden op een veilige 6de plaats met 24 punten! Het moet voorlopig nog Djurgardens IF (26 punten), Pitea IF (28 punten), Eskilstuna United DFF (28 punten), Rosengard (34 punten) en leider Linköpings FC (43 punten) laten voorgaan! Er zijn nog 5 wedstrijden te spelen in de Zweedse Damallsvenskan!

Voor nog meer over het duel kan U terecht op:
SVF.se

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share