Share

In de 2de klasse A stond op zaterdag 14 oktober 2017 in Aalter met Club Brugge – Dames VK Egem een topaffiche op het programma. Beide teams hadden dit seizoen nog geen punt verloren in de competitie. Het was dan ook uitkijken hoe dit duel zou aflopen.

Dames VK Egem begon aan het seizoen met 12 op 12, Club Brugge had vooraf een 9 op 9 neergezet. Minstens 1 maximum zou dus sneuvelen en misschien wel allebei.

U kan de samenvatting met de hoogtepunten bekijken met dank aan Siebe Cambier, de man die vrouwelijk blauw-zwart volgt:

Club Brugge won dus met 5-2 in een wedstrijd waarin Katinka Dubois 3 keer scoorde voor vrouwelijk blauw-zwart en Barbara Lezy 2 keer. Ellen Stichelbaut zorgde voor de 2 doelpunten voor Dames VK Egem waarvan eentje op strafschop. Bij de rust stond het 3-1.

Club Brugge
, dat na de 5de speeldag als enige nog het maximum heeft (12 op 12) want KAA Gent Ladies C verspeelde ook 2 punten op bezoek bij Maria-ter-Heide, gaat op de 6de speeldag op zaterdag 21 oktober 2017 op bezoek bij KSV Sottegem met aftrap om 16 uur. Dames VK Egem is volgend weekend vrij. Op zaterdag 28 oktober 2017 speelt het opnieuw dan thuis tegen KSV Sottegem met aftrap om 15 uur. Dan speelt Club Brugge thuis in Aalter tegen KAA Gent Ladies C met aftrap om 14 uur!

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Bekijk alle uitslagen in de 2de klasse via:
Vrouwenteam.be

PS: Ook nog melden dat Febe Vanhaecke, de centrale verdediger van Club Brugge, uitpakt met een eigen kledingmerk DONC! Lees meer daarover via: Fb FVH

Share