Share

Met Tessa Wullaert (VfL Wolfsburg) en Janice Cayman (Montpellier) hebben we nog 2 Belgian Red Flames in de UWCL 2017-18 en ze kunnen in de achtste finales tegen mekaar uitkomen als het lot dat wil. De loting is op maandag 15 oktober 2017 om 13u30 in het Zwitserse Nyon.

De UEFA maakte de 8 reekshoofden bekend voor de loting en de 8 ploegen waartegen ze kunnen uitgeloot worden. Bij de reekshoofden horen titelverdediger Lyon, VfL Wolfsburg, het Zweedse Rosengard, FC Barcelona waar Europees voetbalster van het jaar Lieke Martens speelt, Manchester City, het Italiaanse Brescia dat Ajax uitschakelde en de 2 Tsjechische teams Slavia en Sparta Praag.

Bij de niet-reekshoofden zitten het Zweedse Linköping, Chelsea, Montpellier, LSK Kvinner uit Noorwegen, BIIK-Kazygurt uit Kazachstan, het Litouwse Gintra Universitetas, Stjarnan uit Ijsland en Fiorentina uit Italië.

De achtste finales zullen plaatsvinden op woensdag 8 en 9 november 2017 (heenwedstrijden) en woensdag 15 en donderdag 16 november 2017 (terugwedstrijden). De finale is op donderdag 24 mei 2018 in het Valeriy Lobanovskiy Dynamo Stadium in Kiev!

U kan de loting volgen via de website van de UEFA:
UEFA.com

Lees nog meer over de 1ste ronde in de UWCL:
Vrouwenteam.be

Share