Share

DVC Eva’s Tienen kende een slecht jaar in 2017. Het moest een aantal keer forfait geven in de Super League en het speelde daar ook met een beloftenteam. Roland Fréson en Wally Fioole bleven echter ook bij de start van het nieuwe seizoen in eerste klasse enthousiast maar na 6 speeldagen is het tijd voor verandering, zo meldde de club op dinsdag 24 oktober 2017!

Oude bekende Hans Bergans, die de club in het verleden al 3 keer naar de titel in eerste klasse leidde, wordt opnieuw trainer van de eerste ploeg. Hij zal in deze functie worden bijgestaan door Johan Meeus die als T2 zal fungeren.

Hans Bergans zei op de website van de club het volgende: “Dit voelt aan als thuiskomen. Eva’s Tienen is echt een club naar mijn hart. Op de eerste training zag ik heel wat bekende gezichten terug. Het is een jonge ploeg aangevuld met enkele ervaren speelsters. Het is een ploeg met nog enorme groeimarge. Dit wil ik kneden tot een mooi geheel. Ik zag vandaag alvast een grote inzet bij hen. Ik heb er echt zin in.”

Na een competitiestart met 0 op 18 gaat DVC Eva’s Tienen nu zaterdag 28 oktober 2017 op bezoek bij Svelta Melsele. Meteen een uitdaging voor het nieuwe trainersduo en het volledige team!

Lees nog meer over de nieuwe trainer bij DVC Eva’s Tienen:

DVC Eva’s Tienen

Share