Share

In de 2de klasse A was het op zaterdag 4 november 2017 uitkijken naar de topaffiche tussen leider KSK Voorwaarts Zwevezele en de eerste achtervolger Club Brugge, dat met een wedstrijd minder gespeeld nog wel het maximum van de punten had.

U kan de samenvatting bekijken met dank aan Siebe Cambier, de man die vrouwelijk blauw-zwart op de voet volgt:

De doelpunten waren dus van Manon de Bart (1-0, 14de minuut), Silke Choteau (1-1, 44ste minuut), Manon de Bart (2-1, 66ste minuut), Lisa Lefere (3-1, 69ste minuut), 80′ Sharon Desaever (3-2, 80ste minuut), Katinka Dubois (3-3, 86ste minuut).

Manon de Bart lukte 2 goals voor KSK Voorwaarts Zwevezele thuis tegen Club Brugge! Foto – (c) Sportpix.be / Dirk Vuylsteke

In de stand blijft KSK Voorwaarts Zwevezele leider met nu 20 punten op 24 terwijl Club Brugge het maximum kwijt is maar wel tweede blijft met nu 19 punten op 21. Dames VK Egem is 3de met 16 punten uit 7 wedstrijden na het 5-5-gelijkspel op bezoek bij KAA Gent Ladies C. Ellen Stichelbaut (3) en Charlotte Laridon (2) scoorden de doelpunten voor de bezoekers die dit keer onder leiding stonden van beloftentrainer Marnix Demeyere!

Op de 9de speeldag gaat leider KSK Voorwaarts Zwevezele op zaterdag 11 november 2017 om 14 uur 30 op bezoek bij Dames VK Egem. Club Brugge ontvangt een half uurtje eerder om 14 uur aan de Lindestraat in Aalter het beloftenteam van Union Saint-Ghislain Tertre Hautrage.

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

* U kan ook nog het verslag op WTV-Sport bekijken via deze link:
WTV.be

Share