Share

Het beloftenteam van SV Zulte Waregem zorgde het voorbije weekend in de 2de klasse A voor de topscore in de reeks. Het won met dubbele cijfers thuis tegen K. Olsa Brakel. Het team van trainer Angelo Gaytant stond bij de rust al 5-0 voor en in de tweede helft wist het helemaal op het einde de tien te halen!

Machteld Vandenbroucke, in het verleden nog voetballend voor Dames VK Egem, lukte een zuivere hat-trick in het eerste kwartier van de wedstrijd met goals in de 2de (1-0), 9de (2-0) en 12de minuut (3-0). Nadat Axana Waelkens in de 26ste minuut de 4-0 op het bord had gezet zorgde diezelfde Machteld Vandenbroucke net over het halfuur (32ste minuut) en nog voor de rust voor de 5-0. Amelie Verbeke maakte even over het uur het 6de thuisdoelpunt (6-0, 61ste minuut) terwijl Annelies Vangheluwe een kwartier voor tijd nummer 7 aantekende (75ste minuut). Axana Waelkens scoorde vervolgens de 8-0 (84ste minuut) waarna Amelie Verbeke een minuut later voor de 9-0 tekende (85ste minuut). De tien werd rondgemaakt door Axana Waelkens die in de 89ste minuut haar derde goal van de namiddag maakte.

Het beloftenteam van SV Zulte Waregem staat nu 7de met 10 punten uit 7 duels,
op 10 punten van leider KSK Voorwaarts Zwevezele en met 7 punten voorsprong op de volgende tegenstander en dat is KSK Beveren, dat als 13de en laatste in het klassement op 3 punten staat. De aftrap van dat duel is op zaterdag 11 november 2017 om 12 uur in de schaduw van de Freethiel, het stadion van Waasland-Beveren. Olsa Brakel, dat voorlopig op de 12de plaats staat met 4 punten is het toekomende weekend vrij vooraleer het op zaterdag 25 november 2017 voor eigen publiek KSK Beveren mag ontvangen met aftrap om 14 uur! Dan ontvangt het beloftenteam van vrouwelijk Essevee Maria-ter-Heide. De aftrap aan de Kastanjelaan is dan 17 uur!

Voor nog meer over wedstrijden in de 2de klasse A:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share