Share

Na het gelijkspel op bezoek bij KSK Voorwaarts Zwevezele vorige week ontving Club Brugge in Aalter op de 9de speeldag het beloftenteam van Union Saint-Ghislain Tertre Hautrage. Iedereen was benieuwd of vrouwelijk blauw-zwart opnieuw met de overwinning zou aanknopen.

Bekijk de hoogtepunten van dit duel met dank aan Siebe Cambier:

Club Brugge won dus met 5-0 tegen USGTH B dankzij vijf verschillende doelpuntenmakers: Ellen Martens (1-0, 7de minuut), Sharon Desaever (2-0, 16de minuut), Elle Decorte (3-0, 59ste minuut), Barbara Lezy (4-0, 71ste minuut) en Katinka Dubois (5-0, 73ste minuut).

Door de winst wordt Club Brugge alleen leider met nu 22 punten op 24 want leider KSK Voorwaarts Zwevezele ging in de slotfase onderuit in de derby op bezoek bij Dames VK Egem met 1-0. KSK Voorwaarts Zwevezele is nu 2de met 20 punten op 27, Dames VK Egem is derde met 19 punten op 24.

Volgend weekend zijn er geen wedstrijden in de 2de klasse A. De 10de speeldag is pas op zaterdag 25 november 2017. Club Brugge gaat dan op bezoek bij GFA Sinaai terwijl het beloftenteam van Union Saint-Ghislain Tertre Hautrage dan thuis speelt tegen Dames VK Egem.

Voor interviews uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share