Share

Op zaterdag 18 november 2017, het was voor het eerst koud dit seizoen, stonden er in de nationale reeksen van het Belgisch vrouwenvoetbal enkele inhaalduels op het programma. Hieronder kan U de uitslagen van deze wedstrijden bekijken.

Eerste klasse – inhaalwedstrijden van de 4de speeldag:
Wuustwezel – Standard B 1-0;
KAA Gent Ladies B – SC E. Aalst 1-0;

Door de winst klimt het beloftenteam van KAA Gent Ladies in de middenmoot naar plaats 7 met nu 14 punten uit 9 wedstrijden. VC Moldavo en SV Zulte Waregem hebben 12 punten uit 9 wedstrijden. SC Eendracht Aalst blijft 10de met 11 punten uit 9 duels, dat zijn er evenveel als Tongeren. Standard B en Wuustwezel staan nu samen op de 12de plaats met allebei 10 punten uit 9 wedstrijden maar het beloftenteam van Standard heeft nog het betere doelpuntensaldo (13-16 tegenover 19-24). DVC Eva’s Tienen ziet de concurrentie in de degradatiestrijd verder uitlopen want het staat nog altijd zonder punten na 9 gespeelde wedstrijden.

Tweede klasse B:
KRC Genk Ladies B – ASE De Chastre 4-2;
OH Leuven B – Tongeren B 7-0;

KRC Genk Ladies B heeft ook na 9 wedstrijden nog het maximum met 27 punten! OH Leuven B volgt op 2 punten. De kloof met de derde KV Mechelen wordt groter. KV Mechelen heeft 17 punten uit 9 wedstrijden. Sterrebeek 16 uit 9. VC Moldavo B is vijfde met 14 punten, ASE De Chastre 6de met 13 punten samen met E. Louwel. Tongeren B blijft 14de en laatste zonder punten!

Mannen – Jupiler Pro League – 1A:
Moeskroen – RSC Anderlecht 1-2;

Proximus League – 1B:
KSV Roeselare – KVC Westerlo 2-1.

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Voor alle uitslagen van vrijdagavond in de Super League:
Vrouwenteam.be

Share