Share

In de voorbije dagen kwam het nieuwe Panini album, de 43ste editie met zelfklevende prentjes van voetballers uit de Belgische competitie, op de markt. Voor het vierde jaar op rij en ondanks het overweldigende succes van het recente album rond het WK Vrouwenvoetbal 2015 in Canada is er geen enkele sticker terug te vinden rond het Belgische vrouwenvoetbal. Niet van de Belgian Red Flames, niet van de Super League en evenmin van de eerste, tweede of derde klasse. Wel 448 afbeeldingen (28 per club uit de Jupiler Pro League) met dit keer naast de gebruikelijke 2 pagina’s voor elke ploeg ook nog eens telkens 2 extra pagina’s met een quiz rond elke eersteklasser. Verder kan U ook een mobiele FOOTBALL applicatie van Panini downloaden via paninibelgium.com die U meeneemt doorheen meer dan 40 jaar Belgische voetbalgeschiedenis.

Het stickeralbum van Panini rond het WK Vrouwenvoetbal 2015 in Canada was een enorm succes! (c) Paninigroup

Het stickeralbum van Panini rond het WK Vrouwenvoetbal 2015 in Canada was een enorm succes! (c) Paninigroup

Op de voorpagina van het album staan dit jaar Ruud Vormer (Club Brugge), Laurent Depoître (KAA Gent), Dennis Praet (RSC Anderlecht) en Anthony Knockaert (Standard). Op de cover kon toch ook wel eens plaats gemaakt worden voor een Belgian Red Flame of speelster(s) uit het Belgische vrouwenvoetbal?

PS: Melden we nog dat
het Panini Album 2016 te koop is in krantenwinkels, supermarkten en speelgoedwinkels. Het album zelf kost 2 euro, voor een zakje van 5 stickers betaalt U 0,60 euro. Voor mee over de collecties van Panini kan U terecht op www.paninishop.be.


Lees meer over de laatste keer dat het vrouwenvoetbal in de Belgische Panini aan bod kwam in 2011:

Vrouwenteam.be

Share