In de eerste provinciale West-Vlaanderen stond op zaterdag 25 en zondag 26 november 2017 de 13de speeldag op het programma met een leuke affiche tussen het beloftenteam van Club Brugge, dat op de 3de plaats stond, tegen het derde team van SV Zulte Waregem, dat 2de stond op 1 punt van leider KSK Heist!

U kan de hoogtepunten van dit duel met dank aan Siebe Cambier:

Het beloftenteam van Club Brugge won dus thuis tegen SV Zulte Waregem C met 2-1. De bezoekers kwamen na 26 minuten wel op voorsprong via Gwen Geeraert (0-1) maar vrouwelijk blauw-zwart vocht na de rust terug en draaide de situatie nog om. Bo Vranckx scoorde na 65 minuten wedstrijd de gelijkmaker (1-1) en 5 minuten voor tijd lukte Ina Maertens het winnende doelpunt (2-1).

Door de overwinning wordt het beloftenteam van Club Brugge nu tweede met evenveel punten als SV Zulte Waregem C maar een beter doelsaldo (+72) tegen (+32). Leider KFC Heist, vorig seizoen nog winnaar van de Beker van West-Vlaanderen, won met 1-5 op bezoek bij KFC Moerkerke en staat nog altijd alleen aan de leiding maar nu met 4 punten voorsprong op de eerste achtervolgers. Op zondag 3 december 2017 om 13u30 staat in het Stadion De Taeye, Pannenstraat 282 in Heist-Aan-Zee, de topper KFC Heist tegen het beloftenteam van Club Brugge op het programma.