Share

Europees kampioen Nederland speelt met wereldspeelster van het jaar Lieke Martens tussen woensdag 28 februari en woensdag 7 maart 2018 de Algarve Cup 2018, het prestigieus internationaal vrouwenvoetbaltornooi dat georganiseerd wordt in Portugal, de eerstvolgende tegenstander van de Belgian Red Flames op weg naar het WK 2019 in Frankrijk op vrijdag 6 april 2017 in Leuven!

Vrouwelijk Oranje zal daar in groep 3 uitkomen met als tegenstanders Denemarken, de tegenstander van de finale van het EK 2017, Japan en Ijsland. In groep 2 gaan naast Zweden ook Canada, China en Rusland, dat recent nog 2 trainingswedstrijden speelde tegen de Belgian Red Flames. In groep 1 tenslotte gaat Portugal het opnemen tegen Australië, Noorwegen en Zuid-Korea.

Op het ogenblik dat de Algarve Cup 2018 zal plaatsvinden zullen de Belgian Red Flames, die inmiddels 10de zijn geworden op de ranglijst van de UEFA, voor de 3de keer deelnemen aan de Cyprus Women’s Cup met als tegenstanders in groep B Oostenrijk, Tsjechië en Spanje! De andere groepen bestaan uit Italië, Zwitserland, Wales en Finland (groep A) en Hongarije, Slovakije, Zuid-Afrika en Trinidad & Tobago (groep C).

Lees nog meer over de Algarve Cup 2018:
FPF

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

PS: Ook nog melden dat Lieke Martens door de IFFHS uitgeroepen werd tot beste speelster van het jaar.

Voor meer daarover kan U terecht op:
IFFHS.com

Share