Share

Vlak voor de jaarwisseling heeft tweedeklasser Maria-ter-Heide een beslissing genomen in verband met de nieuwe trainer. Na het wikken en wegen van verschillende kandidaturen viel de keuze uiteindelijk op een ex-jeugdspeler van de club en hij gaat de terugronde voor zijn rekening nemen!

Kevin Belmans speelde bij de jeugd van Maria-ter-Heide om als speler achtereenvolgens voor R. Antwerp FC, Sint-Lenaerts en Mariaburg uit te komen. Ondertussen is hij een clubman bij de groen-witten en als zodanig kent hij ook de werking van de club. hij speelde voor de eerste ploeg en was ook trainer. Bovendien was hij de laatste weken ook al betrokken bij het vrouwenvoetbalteam van MTH!

Kevin Belmans zal vanaf woensdag 3 januari 2018 de trainingen leiden en hij begint aan zijn avontuur als coach bij het damesteam met een belangrijke verplaatsing naar KDC Ruddervoorde, het team dat halfweg de competitie op een 7de plaats evenveel punten heeft als Maria-ter-Heide!

Voor het meest recente nieuws in de reeks van Maria-ter-Heide:
Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share