Share

De leider in de Super League RSC Anderlecht speelt op zaterdag 6 januari 2018 als eerste club op het hoogste niveau al meteen een oefenwedstrijd vooraleer het later deze maand op stage gaat naar Spanje!

Het vriendschappelijke duel gaat door om 14u30 in Neerpede met als tegenstander Union Saint-Ghislain Tertre Hautrage, momenteel derde in de eerste klasse. Daarna blijft het team van trainer Patrick Wachel nog een weekje in eigen land maar vanaf maandag 15 januari 2018 gaat vrouwelijk paars-wit dan net als de voorbije zomer op stage naar Spanje. Dit keer werd er gekozen voor een verblijf in Valencia!

De eerste wedstrijd met inzet voor RSC Anderlecht is op vrijdag 26 januari 2018 in Oostakker tegen KAA Gent Ladies. Daar wordt de kwartfinale van de beker van België gespeeld meteen een heruitgave van de finale van vorig jaar!

In de Super League ontmoet RSC Anderlecht op dinsdag 30 januari 2018 dan opnieuw KAA Gent Ladies dit keer in Tubeke vooraleer het op vrijdag 2 februari 2018 naar Angleur trekt voor een ontmoeting met de nog altijd regerend landskampioen Standard!

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

Voor meer over USGTH Ladies:
Vrouwenteam.be

Share