Share

Francisco Neto, de bondscoach van Portugal, heeft zijn selectie bekendgemaakt voor het dubbel oefenduel tegen Ierland op donderdag 18 en zondag 21 januari 2018 in Ponta Delgada op het eiland São Miguel in de Azoren! Het grootste deel van de internationals speelt bij Sporting Clube de Portugal, het team waar ook de op dit moment revaliderende Solange Carvalhas voor uitkomt!

Dit is de volledige lijst van 20 speeslters:
Patrícia Morais, Ana Borges, Fátima Pinto, Tatiana Pinto, Joana Marchão, Carole Costa, Diana Silva, Inês Pereira, Ana Capeta (allen van Sporting CP); Sílvia Rebelo, Vanessa Marques, Dolores, Francisca Cardoso, Andreia Norton (allen van SC Braga); Carolina Mendez (Atalanta Mozzanica, Italië), Mónica Mendes (Brescia, Italië); Jéssica Silva (Levante UD), Raquel Infante (Rodez Aveyron), Ana Rita Viegas (Estoril Praia), Cláudia Neto (VfL Wolfsburg, Duitsland).

Portugal is op vrijdag 6 april 2018 de eerstvolgende tegenstander van de Belgian Red Flames in de WK-kwalificatie richting Frankrijk 2019!

Ook nog melden dat Cláudia Neto genomineerd is voor sportvrouw van het jaar 2017 in Portugal. Daar gaat ze de concurrentie aan met Inês Henriques (wereldkampioene snelwandelen op de 50 km), Teresa Portela (kano), Joana Shencker (surfster) en Cláudia Santos (winnares van een bronzen medaille op de Paralympics).

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

Voor nog meer over het Portugese nationale vrouwenvoetbalteam:

FPF

Lees meer over Cláudia Neto via:

FPF

Share