Share

KSV Nieuwpoort won in de 3de provinciale A West-Vlaanderen op zondag 21 januari 2018 de topaffiche thuis tegen het derde team van Cerkelladies Brugge waartegen het eerder dit seizoen de enige nederlaag in competitieverband leed.

Na het 5-1-verlies op de 4de speeldag in Brugge werd het nu voor eigen publiek 4-2 voor KSV Nieuwpoort dankzij een dubbel van Kelly Cagnard en goals van Kelly Vandenbussche en Shauny Hillewaere. Zo heeft KSV Nieuwpoort nu na een reeks van 40 op 42 in de laatste 14 wedstrijden 49 punten uit 18 duels. Het heeft in de stand 7 punten voorsprong op Cerkelladies Brugge C dat wel een wedstrijd minder heeft gespeeld. KSV Nieuwpoort zette dus met andere woorden een flinke stap richting titel in die 3de provinciale A.

Foto – (c) KFC Heist Ladies

Op woensdagavond 24 januari 2018 wacht hen wellicht een moeilijkere opdracht want in de tweede halve finale van de Beker van West-Vlaanderen gaan ze op bezoek bij KFC Heist Ladies, de ongeslagen leider in de eerste provinciale en de bekerwinnaar van vorig seizoen. De aftrap is om 20 uur in het Stadion De Taeye in de Pannenstraat 282 in Heist-Aan-Zee en de winnaar mag het in de finale van 2018 opnemen tegen het beloftenteam van Club Brugge! Een echte uitdaging dus voor het vrouwenteam van KSV Nieuwpoort.

Lees en bekijk hoe het beloftenteam van Club Brugge de finale van de Beker van West-Vlaanderen 2018 bereikte:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

Share