Share

Op woensdag 24 januari 2018 kwam er een opmerkelijke transfer tot stand in het provinciale voetbal. Straks zijn ze samen nog concurrenten voor de titel van knapste voetballer maar volgend jaar spelen ze mogelijk samen bij hetzelfde team: KSV Bredene!

Céline Dept zet haar handtekening voor de overstap van Cerkelladies Brugge naar KSV Bredene! Foto – (c) KSV Bredene

Céline Dept, 1 van de 9 speelsters aanwezig op de Golden Palace Ball kalender, maakt immers vanaf volgend seizoen de overstap van Cerkelladies Brugge naar KSV Bredene. Afgelopen zondag 21 januari 2018 verstevigde KSV Bredene overigens haar 2de plaats in de 2de provinciale in West-Vlaanderen. Het team van trainer Michael Defraeye, die op dinsdag 23 januari 2018 zijn overeenkomst met de club verlengde, won met 0-8 op bezoek bij rechtstreeks concurrent BS Westhoek. Joke Van De Velde, die ook op de kalender staat, lukte 4 goals in Poperinge en bracht haar seizoenstotaal op 23. De andere doelpuntenmakers voor KSV Bredene waren Océane Monos, Alaia Chaffart en Lisa Quartier terwijl er ook nog een owngoal te noteren viel.

Leider SW Ladies Harelbeke won met 1-5
op bezoek bij Famkes Westhoek Diksmuide Merkem C en heeft nog altijd het maximum van de punten: 48 uit 16 duels, KSV Bredene is 2de met 35 punten uit 14 wedstrijden, BS Westhoek is 3de met 30 punten uit 15 wedstrijd en het derde team van FW Diksmuide-Merkem is 4de met 30 punten uit 16 wedstrijden. VV Koekelare tenslotte, het team van Frobe Van Haecke die ook op de kalender te zien is, staat na de 4-3-winst thuis tegen Menen United nog altijd op de 5de plaats met nu 28 punten uit 17 duels.

Nu zondag 28 januari 2018 speelt KSV Bredene een derby thuis tegen K.E. De Haan, momenteel 14de en laatste in de stand! De aftrap is om 17 uur!

U kan via deze link ook Uw stem uitbrengen voor een van de speelsters op de Golden Palace Ball kalender via:

P-Magazine / Golden Palace Ball Kalender

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

Share